Welkom! :)
Heej!!
Ik ben vandaag officieel begonnen met alle specifieke voorbereidingen van mijn mooie reis door het Oosten. De laatste vragen zijn gesteld en alleen een bevestiging is nog nodig.
De backpack en camera liggen klaar om mooieverhalen en foto'ste regelen voor jullie. Ik heb er zin in!
Wil je een mailtje ontvangen wanneer ik iets nieuws post op deze site? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.
Leuk dat je met me meereist!
Liefs,
Jet
Tja, leuk om de eerste te zijn. Spannend om je dochter zo'n reis te zien maken en wat leuk ook. Er is zoveel moois te zien in de wereld.
En we komen op bezoek op de helft.
We volgend uiteraard deze website, en sponsoren deze.
We horen graag van de rest van de voorbereidingen.
Hoi Jet, wat leuk jouw weblog. Het begint vast al enorm te kriebelen! Natuurlijk reizen we graag met je mee via je verhalen en foto's. Veel plezier met alle voorbereidingen.
Liefs mam ( en pap natuurlijk).
Toch gezwicht :P
Heey, superleuk! Kunnen we hier dagelijkse/wekelijkse levensverhalen verwachten? ;) Ik ben iig erg benieuwd! :D
Hey Jet!
Tuurlijk blijven wij ook op de hoogte! Heb ik iets gemist tijdens mijn vakantie, of heb je nog geen definitieve datum dat je gaat? Hopelijk kan ik voor je gaat nog een bezoekje aan Lennart combineren met een etentje of wijntje met jou ;-)
Tot snel & Succes met de voorbereidingen!
Liefs,
Merel